Продължаваме промяната ще има повече кандидати в общите листи с

...
 Продължаваме промяната ще има повече кандидати в общите листи с
Коментари Харесай

ПП взеха водаческите места в София, Варна, Пловдив и Бургас, пратиха ген. Атанасов чак в Русе

 

" Продължаваме промяната " ще има повече претенденти в общите листи с " Демократична България ", като съотношението щяло да бъде 2:1. Новата коалиция, която бе записана на 15 февруари, съвсем е подготвена с водачите на листи в основни райони.

 В София се чака лидер на листата в 23-ти МИР да е съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, в 24-ти - съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, а в 25-и - Христо Петров, Политическа партия, по-известен като Ицо Хазарта. Тримата водеха в тези региони и на вота на 2 октомври. Решение за София - област обаче още не било взето, оповестява „ Епицентър ”.

 Партията на Петков и Василев " прибирала " челните позиции в огромните градове. Във Варна се чака да води Даниел Лорер, за което загатна той самия в телевизионно изявление, в Бургас - бившият народен представител от " Промяната " и водач на партия " Средна европейска класа "  Константин Бачийски. Лидерът на ДСБ - обичайна десница, ген. Атанас Атанасов е изтикан чак в Русе. Засега.

 За Благоевград се спряга Андрей Гюров (също кадър на ПП), за Плевен - Радостин Василев, който ще замести напусналия " Промяната " Иван Христанов.

 В Пловдив, където се чака множеството партии да изпратят водачите си за водачи, се чака преди всичко в листата още веднъж да е представител на " Промяната " - Никола Минчев. За отплата второто място щяло да е за Демократична България. Трети и четвърти обаче се чака да бъдат още веднъж лица от " Промяната " - проф. Христо Даскалов и Венцислава Любенова. Петата позиция пък била дадена на пиар експерта Арман Бабикян, също от квотата на Политическа партия. На предходни избори Бабикян се явяваше от името на " Изправи се! Мутри вън ". Засега неговият сътрудник от ИМВ адвокат Николай Хаджигенов не е в листите.

Издателят Манол Пейков от Демократична България пък се спряга за шестото място.

Росен Костурков от " Промяната " се чака да води в Пловдив-област. За второто място се спряга представител на " Зелените ", които са част от обединението Демократична България. Фаворит за третото място е юристът Стою Стоев от Политическа партия, народен представител в последните два Народното събрание.

 В Стара Загора евентуалният лидер е Радослав Рибарски (ПП), в Хасково - съпредседателят на Политическа партия Асен Василев, а в Ямбол - Мирослав Иванов, който бе зам.-председател на Народното събрание от " Промяната ".

 В Перник отново се чака лидер, към този момент на съдружната листа, да е някогашният вътрешен министър Бойко Рашков, Политическа партия.

 Бившият народен представител от БСП Явор Божанков самичък разгласи във " Facebook ", че ще води листата на Политическа партия - Демократична България в Габрово. Като представител на гражданската квота в левицата той водеше във Велико Търново. Новата коалиция обаче още нямала решение за старопрестолния град.

 

Решение нямало и за Кърджали. Очаква се лидерът да е от Демократична България. На предходните парламентарни избори листата на Политическа партия в родопския град водеше Никола Минчев, а на Демократична България - Радослав Милев.

 

Във Видин най-вероятно начело ще е представител на Демократична България. На предходните избори това беше Любен Иванов. Както и в Разград, където на 2 октомври водеше Ивайло Мирчев.

 

Още не е решено и кой ще оглави кандидат-депутатския лист в Монтана. 

За прилежащата Враца обаче е ясно - Деница Симеонова от Политическа партия, както и на предходните избори. Тя се прочу с това, че назова Петков " просто Киро " от парламентарната естрада.

 

В Търговище се чака Демократична България да постави и досегашната лидерка Илина Мутафчиева.

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР